Majorque, gastronomie et cuisine

GASTRONOMIE ET CUISINE

Autor: Aleu Amat, Oriol

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Majorque, gastronomie et cuisine

Majorque, gastronomie et cuisine

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
03/11/2022
Colección:
FOTOGUIA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina de Mallorca es una barreja de tradició i exotisme. Entre els seus plats més preats destaquen el tumbet, les sopes seques, el frit mallorquí, o la caldereta de llagosta. Un llibre per conèixer la seva cultura gastronòmica i preparar els guisats més característics de lilla.

La cuina de Mallorca es una barreja de tradició i exotisme. Entre els seus plats més preats destaquen el tumbet, les sopes seques, el frit mallorquí, o la caldereta de llagosta. Un llibre per conèixer la seva cultura gastronòmica i preparar els guisats més característics de lilla.
Leer más

Más libros de Aleu Amat, Oriol

Más información del libro

Majorque, gastronomie et cuisine

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-339-8
EAN:
9788484783398
Nº páginas:
192
Colección:
FOTOGUIA
Lengua:
FRANCES
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar